OVAKO IZGLEDA STOMAK JELENE KARLEUŠE

Jelena Karleuša izgleda fantastično, s besprijekornim make up-om, savršeno zategnutim tijelom, vitkom linijom, podignutom stražnjicom i pločicama na stomaku, ali samo na svom Instagram nalogu.

Sasvim druga priča je kada pjevačicu sretnete uživo, kada nema filtere iphotoshop. Tada Jelena izgleda sasvim prosječno. U to su se uvjerili i turisti koji su nedavno ljetovali na istom mjestu na kom i Karleuša, pa su imali prilike da je vide, ali i slikaju kradom.

JK se vozila autićem ka plaži kada ju je uslikao jedan prolaznik, a na toj fotografiji u prvom planu je višak kilograma, stomačić koji se preliva, ali i ne tako savršena stražnjica.

Ta fotka ubrzo je postala hit na društvenim mrežama, pa su malu od velikog skandala razapeli zbog toga što je prethodnih dana objavljivala na desetine svojih slika na kojima je izgledala besprijekorno. Zamjerali su joj to što svoj fizički izgled predstavlja toliko savršenim, što u stvari nije realno. Na sve to, ona je prije nekoliko dana objavila svoj selfi, ispod kojeg je napisala komentar u kojem optužuje medije da je omalovažavaju i optužuju da obrađuje slike u Photoshopu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.