JELENA KARLEUŠA PREDVIĐA DA ĆE SE ACA LUKAS PREDOZIRATI!

Pravi estradni rat bukti već danima na društvenim mrežama, a sve je počelo kada je pevač Aca Lukas počeo brutalno da pljuje po svojoj koleginici, Lepoj Breni.

U njenu odbranu stala je Jelena Karleuša, nekadašnja Lukasova prijateljica, a današna ljuta protivnica.

Pošto su razmenili teške reči, Lukas je u jednom trenutku objavio isečke iz starih novina u kojima se vidi da je Karleuša svojevremeno loše govorila o Breni i Saši Popoviću. JK je i na to imala spreman odgovor, insinuirajući i dalje da Lukasa Ceca Ražnatović huška protiv drugih kolega, što je on odlučno negirao.

– Vidi… Aco… Ovaj pres-materijal od pre 10 godina koji sad objavljuješ sigurno nisi čuvao u sopstvenoj arhivi sve ove godine.

Jasno je ko stoji iza tvojih napada, ko ti šalje članke od pre deceniju i ko doliva ulje na tvoju vatru od te “nafte”. Je*aću ih ja kao i dosad. I da – u pravu si, ti i ja više nismo prijatelji. Aj sad stani, trulo je i niko ne želi da ratuje sa tobom. Pozz – napisala je Jelena na društvenim mrežama.

Pošto me i dalje perfidno potcenjuješ, evo objašnjenja: ovo sa nalaženjem pres-materijala dobro znaš da samo ja mogu da smislim! Drugo, u našem gradu postoji Narodna biblioteka (raspitaj se čemu služi), tu je arhivirana sva štampa i dostupna svima! – glasio je Lukasov odgovor.

Jedna od najsurovijih poruka u sukobu nekadašnjih prijatelja, svakako je ona Karleušina koja glasi: “Overdose će sve rešiti”, čime je aludirala da će se Lukasov život završiti prekomerenom dozom narkotika.

Vuksanović je ostavio kratak i takođe brutalan komentar na ovaj post Jelene Karleuše.

– Neko će overiti od drige, a neko od ku*ca! Smrt je smrt, kako god – napisao je on.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.